Demokratimarschen dag för dag

Här är preliminära hålltider för dagsetapperna för demokratimarschen från Stockholm till Arboga den 17 till 26 augusti. Vi går till försvar för demokratin.  

Vi går under cirka tio dagar från riksdagshuset i Stockholm till Arboga, platsen för Sveriges första riksdag. Start den 17 augusti kl 16 från riksdagshuset. Gå med hela vägen eller anslut på delar av sträckan. Demokrati kommer inte gratis. Den kräver personligt engagemang som inte kan outsourcas och nu är det farligt få som är engagerade. Sverige behöver dig!

17 augusti: Riksdagshuset – Botkyrka. Håll dig uppdaterad om hur långt vi har kommit och var du kan ansluta via facebooksidan.

Så kan du bidra

Konkreta saker du som du kan bidra med även om du inte går med i marschen:

  • ordna en medskapande middag vid några av våra etappmål.
  • möt upp oss vid etappmålet för att samtala och bidra med ditt perspektiv på hur du ser att demokratin ska utvecklas.
  • hjälp oss med övernattning, erbjud din soffa eller ditt vardagsrumsgolv för övernattning vid etappmålet.
  • Swisha ett bidrag på 123 208 43 33 så att vi kan skapa fler mötesplatser, plattformar och politiska labb för fortsatta samtal om samhällsutvecklingen efter valet.
  • rösta på Initiativet och för en långsiktig förändring av politiken där fler är delaktiga och med sina perspektiv efter valet 2018.

Har du frågor eller vill veta mer om marschen? Kontakta oss via facebooksidan så svarar vi så fort vi kan eller kontakta Maria Ottoson

Du behövs

Mer om marschen

Följ oss på facebook

Gå dit direkt

Aktuellt just nu

Läs mer