Aktuellt

En del av det som händer i Initiativet har vi samlat här, men långt ifrån allt. En del av arbetet i arbetsgrupperna, de så kallade cirklarna, finns framför allt på vår digitala plattform Slack. Event och info om när och var olika politiska labb pågår hittar du säkrast på facebook.

IN:playground – en plats för lek

IN:playground är en plats för lek på fullt allvar. En plats där vi vrider och vänder på det som är, där vi ser på saker ur nya vinklar och gör saker på andra sätt. En plats där vi brottas med både det som känns lätt och det som känns svårt. En plats där vi vågar utmana oss själva och våra föreställningar om världen för att skapa ny förståelse, tillsammans. Här leker vi med politik, kunskap och teori. Här leker vi med format och metod. Och framförallt, här leker vi med varandra. Med nyfikenhet och ett öppet sinne ger vi oss ut på upptäcktsfärd och du är bjuden. Vi arrangerar under hösten 2019 ett antal träffar och tre tillfällen i Stockholm är spikade redan nu. Ta chansen till samtal om metamodernism med filosofen och författaren Daniel Görtz, filosofen, författaren, ekonomen och futuristen Lene Rachel Andersen och representanter för vårt danska systerparti Alternativet. Läs mer och boka in det i kalendern redan nu.

Nyfiken på mer och vill engagera dig?

Välkommen! Ditt engagemang behövs. Med tanke på valresultatet och det svåra parlamentariska läget är behovet av att få fler delaktiga i politiken och att utveckla samhället och demokratin än mer angeläget. Under hösten planeras introduktionsträffar för dig som är ny, och fler politiska labb och träffar. Håll utkik i den slutna facebookgruppen Initiativet – politikutveckling under evenemang.

Var är det mest aktivitet?

Alla som är engagerade i Initiativet arbetar ideellt. Det betyder att det kan dröja lite extra med vissa saker. Vi ber om er förståelse för det. Mest aktivitet pågår nu i facebookgruppen Initiativet – politikutveckling. Det är en sluten grupp, men alla är välkomna att delta i diskussionen. Begär medlemsskap och börja diskutera!

Saknas det något här som du tycker att vi borde berätta om? Mest aktuell information om olika lokala evenemang finns på Initiativets facebooksidor. Har du andra frågor? Gå in på initiativets facebooksida och skicka ett meddelande direkt så försöker vi svara så fort vi kan. Är du inte på facebook men är intresserad av att veta mer? Välkommen att kontakta info@initiativet.se med dina frågor.

Diskutera politik

Samtal på slack

Event på facebook

Läs mer

Jag vill bidra

Engagera dig