Aktuellt

Det händer mycket spännande inom Initiativet just nu. En del har vi samlat här, men långt ifrån allt. En del av initiativen och det som händer i arbetsgrupperna, de så kallade cirklarna, finns framför allt på vår digitala plattform Slack. Event och info om när och var olika politiska labb pågår hittar du säkrast på facebook.

Valet närmar sig…

Nu har nedräkningen till valet den 9 september börjat. Målet med valdeltagandet är att sprida kännedomen om oss, lära av processen men inte minst att få minst 1 procent av riksdagsrösterna. Det parti som har över 1 procents riksdagsröster får hjälp med att lägga ut valsedlar i nästa val. I årets val behöver vi alltså – förutom din röst – även hjälp med att sprida våra valsedlar till så många vallokaler som möjligt. Gå in på Slackkanalen #valsedlar eller på Initiativets facebooksida för mer info eller mejla martin@enqvist.info.

Marschera för demokratin!

Det är dags att ta ställning och medskapa ett bättre och inkluderande samhälle för alla. Gå med i en marsch för demokratin och ta ställning för en bättre framtid för alla. Med start den 17 augusti bjuder vi in personer från olika politiska partier, ideologier och världsåskådningar att gå till fots från Stockholm till Arboga där den första riksdagen i Sverige hölls. Vi utmanar så många som möjligt att ansluta på hela eller delar av sträckan. På vägen samtalar vi om demokratins framtid och vilket samhälle vi vill leva i. Läs mer om demokratimarschen.

Partiprogrammet tar form

Nu börjar partiprogrammet så smått ta form! Nu kan du läsa pdf-filen med senaste versionen av partiprogrammet. Läs mer om arbetet i Slackkanalen #partiprogram.

Politiska samtal och labb i Stockholm

Du behöver inte ha deltagit tidigare eller vara medlem i Initiativet för att delta i våra politiska labb och samtal. Alla är välkomna.Mer information om labben finns på vår facebooksida.

Saknas det något här som du tycker att vi borde berätta om? Mest aktuell information om olika lokala evenemang finns på Initiativets facebooksidor. Har du andra frågor? Gå in på initiativets facebooksida och skicka ett meddelande direkt så försöker vi svara så fort vi kan. 

Rösta på oss

Så gör du

Event på facebook

Läs mer

Jag vill bidra

Engagera dig